Het team

 • Koen-Houtappels-b-w
  Koen is een conceptontwikkelaar pur sang. Een ideeënmachine, die soms doorgaat tot in de diepste uurtjes van de nacht. Met een commerciële instelling en gevoel voor humor brengt hij een ongewone twist die zorgt voor verbinding. Hij is trotse vader van zijn dochter (en zijn Oostenrijkse prinses) en binnenkort komt er een tweede (naamdrager). In zijn vrije tijd staat hij graag op een snowboard. Concepting is volgens Koen koken met heerlijke ingrediënten!

  Koen – Eigenaar

 • Fred – Opzichter/ Directievoering
  Fred heeft een bulk aan ervaring. Fred is ingenieur met passie voor de uitvoering van projecten. Met een gezonde dosis humor en een gemeende knipoog houdt Fred de boel onder controle.

  Fred – Opzichter/ Directievoering

 • Maikel - Communicatie
  Maikel is de über-enthousiaste freelance journalist c.q. tekstschrijver. Al schilderend met woorden zorgt hij ervoor dat de teksten meer zijn dan alleen blabla.

  Maikel – Communicatie


 • Max zorgt voor de lach in het bedrijf, een lekker Limburgs mopje komt er geregeld uit. Max rocked binnenkort alle leegstaande parkeerplaatsen van Nederland weer de pan uit. Hij zorgt voor nieuwe verdienmodellen in de vastgeroeste bouwwereld! Heb jij een leegstaand kantoorpand in de stad? Bel Max, hij brengt je goed nieuws!

  Max – Accountmanager


 • Bart is de energieke conceptbedenker en designer. Hij heeft honderden ideeën en is een echte branding-man. Niks is te gek, als het maar groot, groter, grootst is! Bart is ambitieus en heeft een bak vol ervaring. Denk aan TMG, Wereldhave, Ome Cor en nog veel meer! Zodra Bart & Koen op pad zijn… Watch it! Deze twee zijn niet te stoppen!

  Bart – Branding & Design (partner)


 • Jeroen is een energieke, enthousiaste hospitality professional met veel reiservaring. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Hotel & Spa branche. Behoefte aan heel veel positiviteit en hospitality-kennis? Dan ben je bij Jeroen aan het juiste adres!

  Jeroen – Hospitality & Leisure (partner)


 • Robyn is een warme, lieve, pittige dame met een “Making things happen” mentaliteit. Ze heeft worldwide ervaring in de hospitality-branche. Denk aan het inrichten van operations, teams en het innoveren hierin.  Ook rocked ze pan uit op het hotelbranding gebied. Give her a call!

  Robyn – Hospitality & Operations (partner)


 • Jochem zorgt voor rust, de zakelijke kant en weet uiterst strakke strategieën te ontwikkelen. Sociologie, internet, strategie en online magazines maken zijn hem niet vreemd. Deze Thai-bokser heeft al veel van de wereld gezien en ontwikkeld nu superslimme systemen om de wereld makkelijker en efficiënter te maken. En het ziet er ook nog een keer supersterk uit!

  Jochem – Strategie & Internet (partner)

 • Jasper ontwikkeld een nieuw disruptief systeem om reeds ontwikkelde vastgoedconcepten te vermarkten. Tevens begeleid hij enkele van onze herontwikkel-projecten. Onze Bourgondiër met zijn gulle lach zorgt voor het nodige plezier in de groep. Verstand van bier heeft hij ook, doch wachten we nog steeds op die proeverij!

  Jasper – Junior Conceptontwikkelaar