CONCEPTS

Het ambassade huis

Het ambassade huis verschaft woonruimte aan meerdere ambassades op één locatie. Door de gedeelde faciliteiten (beveiligde ingang, wachtruimte, sanitair, vergaderruimte) is het een ware verzamelplek voor ambassades en consulaten. Deze verzamelfunctie komt de onderlinge communicatie en verhoudingen ten goede. Er ontstaat meer begrip voor elkaar en er wordt een fictieve ingang gecreëerd voor eventuele samenwerkingen. Naast de gebruikelijke faciliteiten beschikt het pand ook over een short-stay verblijf. Hierdoor kunnen betrokkenen, die van ver komen, tijdelijk verblijven. Heeft u interesse in dit concept? Spreekt u dit aan? Stuur dan een bericht naar info@woodapples.nl en dan nemen we contact met u op.

Klein maar fijn: micro-wonen

Minder ruimte maar toch van alle gemakken voorzien: maak kennis met micro-wonen, dat royaal wonen met weinig vierkante meters mogelijk maakt. De Nederlandse minimumoppervlakte-eis voor appartementbouw is 26 m2. Groter wonen is voor alleenstaanden vaak te duur. Om tot een oplossing te komen, is creativiteit nodig. Door hoge plafonds en enorme raampartijen oogt een kleine ruimte een stuk groter. Ook een strakke afwerking en een efficiënte indeling van het interieur zijn van belang. Manhattan is een kenmerkend voorbeeld van een omgeving waar zogenoemde micro-lofts zijn gerealiseerd. Het aanbod van woonruimte is er schaars terwijl de vraag erg groot is. Ook in dichtbevolkte, Nederlandse steden biedt het micro-wonen een uitkomst voor velen. In micro-lofts liggen grote kansen voor de Nederlandse woningmarkt. Heeft u interesse in dit concept? Spreekt u dit aan? Stuur dan een bericht naar info@woodapples.nl en dan nemen we contact met u op.

MKB-huis

Het MKB-huis is in iedere stad terug te vinden. Alles wat de Mkb’er nodig heeft, zit onder één dak: een jurist, bank, accountant, web-bureau, belastingadviseur, maar ook een KvK-helpdesk die je met alle vraagstukken verder kan helpen en eventueel doorstuurt naar de benodigde organisatie. Ook die zijn uiteraard in het pand aanwezig. Hierdoor kunnen zaken meteen afgehandeld worden. Het MKB-huis is niet alleen praktisch; het biedt ook een ontmoetingsplek voor ondernemers, waar tevens gewerkt kan worden. Heeft u interesse in dit concept? Spreekt u dit aan? Stuur dan een bericht naar info@woodapples.nl en dan nemen we contact met u op.

Ome Cor

Werkzaamheden: Conceptontwikkeling Businesscase ontwikkeling Ontwikkeling merk / marketingstrategie / branding Communicatie-traject Implementatie     Missie: Ome Cor is een community die de mooiste ongebruikte panden verzamelt en vraagt daarbij ideeën aan het publiek. De beste ideeën die hieruit komen worden zorgvuldig uitgewerkt en krijgen de kans om gerealiseerd te worden. Ome Cor gaat dan met de bedenker van het idee en de pandeigenaar in gesprek, met als doel het idee te realiseren. De bedenker blijft altijd betrokken in dit proces. Met dit idee wordt er aansluiting gevonden tussen de markt en het vastgoed. Ome Cor maakt het dus mogelijk om jouw favoriete leefomgeving te realiseren. www.omecor.nl Opdrachtgever: Jochem Verheul, Bart op het Veld, Koen Houtappels  

DJ startup hotel

Een hotel voor jonge, getalenteerde deejay’s die hun passie op het allerhoogste niveau willen gaan beoefenen. Dit hotel biedt hen de benodigde faciliteiten, zoals complete studio’s en begeleiding door professionele coaches. Ze mogen maximaal één jaar verblijven om hun droom waar te maken. Het hotel is gevestigd in het centrum van de DJ-hoofdstad van Nederland. Hierdoor zitten de jonge prospects constant in de DJ-scene waardoor ze in een heus topsportklimaat terechtkomen. Kortom: dit hotel biedt jonge deejay’s de uitgelezen kans om door te breken. Heeft u interesse in dit concept? Spreekt u dit aan? Stuur dan een bericht naar info@woodapples.nl en dan nemen we contact met u op.