Aanmodderen op het boerenland

Boertje spelen
Lang niet iedereen weet hoe het is om als boer op het land te leven. Door de urbanisatie lijkt het alsof steeds minder mensen boeren gezinnen kennen en hierdoor niet met het boeren leven in aanraking komen. Het gave initiatief bijTeun is ontstaan om er voor te zorgen dat de boer en de burger weer dichter bij elkaar komt.

 

BijTeun
Het bedrijf maakt het mogelijk om te verblijven bij een boer in Nederland. Op de website van bijTeun vind je verschillende accommodaties waar je kan verblijven. Daarnaast zijn er genoeg boeren workshops die je kunt volgen; van koe knuffelen tot een potje boerengolf.
De naam ‘Teun’ staat voor de gastheer van het platteland die je verwelkomt en het boeren leven met je deelt.

 

Naast workshops, accommodaties en dag uitjes wordt de mogelijkheid om te werken bij een boer ook gegeven.

 

Boer en burger
Steeds meer mensen lijken niet te weten hoe het is om als boer te leven. Kinderen weten tegenwoordig niet meer waar de eieren en de melk vandaan komt. Ze denken dat deze producten gewoon uit de supermarkt komen. De trend om weer dichter bij de natuur, de oorsprong, te komen hoort bij dit gave concept.

 

————————————————————————————————
Wood&Apples vindt dat een gebouw draait om een goed concept; first concept, then design. Daarom willen we met First concept Friday de meest rockend-gave concepten uit allerlei branches uitlichten. In al deze concepten zitten trends en ontwikkelingen verstopt. Deze vissen wij er uit en laten we aan je zien, omdat trends en ontwikkelingen in elk gaaf concept terug te vinden zijn.
Ter inspiratie voor jou!

 

#First concept, then design