DE ONDERTUSSENHEID

Golven op de vernieuwingsstroom

De ondertussenheid; de periode tussen het nieuwe verfrissende en het oude vertrouwde. Er wordt stil gestaan bij het oude en het nieuwe, ‘moeten we alles omgooien of is nieuw toch niet altijd beter?’ De vernieuwingsbeweging wordt steeds bedachtzamer. Waar het oude wegvalt, bouwen we het nieuwe op.
Dit is een tijd waarin kleine initiatieven groot worden, een tijd om te durven dromen en vooral te durven doen; de vernieuwingsstroom. Toch blijft men als puntje bij paaltje komt, haken in het oude vertrouwde en komt men in de tussenpositie tussen het oude en het nieuwe.

 

Dit is ook het mooie aan herontwikkeling van vastgoed; het oude vertrouwde herbestemde pand in een volledig nieuw, verfrissend conceptueel jasje; deze ijzersterke combinatie van nieuw en oud.
Wood&Apples golft niet zomaar mee op de vernieuwingsstroom, maar zij slaat een zijstroom in vol innovatieve ideeën en openbaringen.

 

————————————————————————————————
Bij Trends&Apples koppelen wij trends aan het vakgebied. Elke eerste maandag van de maand wordt een overkoepelende trend op de website geplaatst. Dit omdat wij onze kennis over trends en ontwikkelingen graag met je willen delen.