Dineren met jezelf

Samen eten, rond de eettafel is doodgewoon in de meeste eetculturen. Maar sinds de stijging van de eenpersoonshuishoudens valt het ‘gezellig’ samen eten weg. Hoe doet de persoon die alleen woont dat? Aan tafel zitten en tegen een lege stoel aan de overkant kijken? Met een bordje op schoot op de bank zitten?


Loneeaters

Loneeaters, het woord zegt al genoeg. Dit design van Sarah Hutchinson, afstudeerster aan de Design Academy in Eindhoven, biedt een uitstekende oplossing om het ‘in-je-eentje-eten’ leuker en makkelijker te maken. Het terugbrengen van de culinaire experience, gewoon thuis. De objecten maken het mogelijk dat de gebruiker z’n eigen gewoontes en gebruiken kan ontwikkelen van alleen eten.

 

————————————————————————————————————————————————

 

Wood&Apples vindt dat een gebouw draait om een goed concept; first concept, then design. Daarom willen we met First concept Friday de meest rockend-gave concepten uit allerlei branches uitlichten. In al deze concepten zitten trends en ontwikkelingen verstopt. Deze vissen wij er uit en laten we aan je zien, omdat trends en ontwikkelingen in elk gaaf concept terug te vinden zijn.
Ter inspiratie voor jou!

 

#First concept, then design