Draagbare technologie

Technologie is tegenwoordig erg belangrijk. VFILES, het online fashion portal, heeft zijn eerste lijn van ‘draagbare technologie’ opgezet. In een samenwerking met het bedrijf XO hebben zij Mashable bedacht: kleding met LED-verlichting.

 

Hoe werkt het?

Het licht wordt ingesteld via een app waar je met je smartphone gebruik van kunt maken. Via Bluetooth wordt je verbonden met een iPhone app, waar gebruikers verschillende kleuren kunnen kiezen om te dragen.  Een extra mogelijkheid is de Music mode, waarbij de kleuren zich aanpassen aan muziek en zelfs aan je eigen stem!

 

Trend

Dit concept is bedacht vanuit de opkomende individualisatie die er tegenwoordig speelt. Door deze kleding doe je toch mee met de technologie trend, maar kun je ook je eigen identiteit uitspreken door je eigen kleur te bepalen.

 

Ook als je niet mee doet met de modetrends, kan het ook een goede uitvinding zijn voor veiligheidskleding tijdens het hardlopen in de avond.

 

————————————————————————————————
Wood&Apples vindt dat een gebouw draait om een goed concept; first concept, then design. Daarom willen we met First concept Friday de meest rockend-gave concepten uit allerlei branches uitlichten. In al deze concepten zitten trends en ontwikkelingen verstopt. Deze vissen wij er uit en laten we aan je zien, omdat trends en ontwikkelingen in elk gaaf concept terug te vinden zijn. Ter inspiratie voor jou!

 

#First concept, then design