IKEA’s binnen-tuintje

IKEA heeft een nieuwe productlijn gelanceerd: De Indoor Garden genaamd KRYDDA/VÄXER.

 

Deze hydrocultuur is een methode voor het laten groeien van planten door het gebruik van water zonder aarde. Makkelijk te gebruiken dus. De set bevat alles om de planten te laten groeien, alleen het volgen van de stappen en het toevoegen van water hoef je zelf te doen.

 

Dit product is een antwoord op mega trends van bijvoorbeeld Duurzaamheid en Transparantie. We willen steeds meer weten wat we eten, waar het vandaan komt en of er geen stoffen aan toe zijn gevoegd zonder dat we dat doorhebben. Daarnaast gaan we steeds verder van de natuur afstaan door onder andere Urbanisatie. Daarom willen we toch nog de natuur bij ons hebben, binnen handbereik.

 

————————————————————————————————
Wood&Apples vindt dat een gebouw draait om een goed concept; first concept, then design. Daarom willen we met First concept Friday de meest rockend-gave concepten uit allerlei branches uitlichten. In al deze concepten zitten trends en ontwikkelingen verstopt. Deze vissen wij er uit en laten we aan je zien, omdat trends en ontwikkelingen in elk gaaf concept terug te vinden zijn.
Ter inspiratie voor jou!

 

#First concept, then design