Mos muur

De nieuwste trend in architectuur is de mos muur. Toch is dit idee al eerder bedacht, door een boeddhistische monnik uit Japan. Voor hun stond mos voor harmonie, leeftijd en de traditie om te mediteren. Een mos muur geeft sfeer, en is onderhoudsvriendelijk. Ook zijn sommige muren geluiddempend en hebben geen daglicht nodig.

 

Meerdere bedrijven werken al met natuur en planten voor interieur designs. Het grote voordeel aan deze muren is dat je ze geen water hoeft te geven. Het is dus ook prima te plaatsen in een kantoorgebouw. Ook kun je tegenwoordig al kiezen uit 12 verschillende kleuren mos.

 

————————————————————————————————
Wood&Apples vindt dat een gebouw draait om een goed concept; first concept, then design. Daarom willen we met First concept Friday de meest rockend-gave concepten uit allerlei branches uitlichten. In al deze concepten zitten trends en ontwikkelingen verstopt. Deze vissen wij er uit en laten we aan je zien, omdat trends en ontwikkelingen in elk gaaf concept terug te vinden zijn. Ter inspiratie voor jou!

#First concept, then design