Nieuwsbrief Q2 nieuw 2-2

KUBISTISCHE BOSVILLA EINDHOVEN

In de groene wijk Waterrijk te Eindhoven wordt momenteel een kubistische bosvilla gerealiseerd waarbij Wood & Apples de rol als ontwikkelaar op zich heeft genomen. Tijdens het ontwerp van de villa staat de Feng Shui leer centraal en zal het resultaat een hoge vitaliteitsscore waarborgen. De uitstraling van de villa is een balans tussen modern, rustgevend en toch stoer. Bovendien zal de nieuwste domotica toegepast worden.
De methode van bouwen is vernieuwend. Wood & Apples begeleidt de opdrachtgever door toepassing van een zelfbouwmethode waarbij de opdrachtgever zelf inkoopt waarbij Wood & Apples begeleid. Zo heeft de opdrachtgever een profesionele adviseur/ regiseur aan haar zijde. Op deze manier ontstaan er geen meer- en minderwerkdiscussies en vindt er een besparing van 20% op de bouwkosten plaats.
De bouw is gestart op 21 augustus 2013 en dient op 25 april 2014 gereed te zijn.

DOMOTICA

De domotica die toegepast wordt in de villa is uiterst vooruitstrevend. Eén enkele afstandsbediening is intelligent genoeg om alle toestellen, die op afstand bediend kunnen worden, in de woning te bedienen naar de functie die gevraagd wordt door deze aan het softwaresysteem te koppelen. Door middel van het systeem is het mogelijk om de poort of garagepoort, verlichting, verwarming, audio- en videoapparatuur, camerabewaking, alarmsysteem, elektrische deursloten, intercom, ventilatoren, gordijnsturing, muziekbibliotheek, bewegingsmelders, tuinirrigatiesystemen, en openhaard met een druk op de knop te bedienen. De software kan op een smartphone, tablet of laptop geïnstalleerd worden. Op deze manier komt de essentie van automatisering maximaal tot uiting in de toegepaste domotica.