Panic Room

Slapen in een kunstwerk, het is nu mogelijk! Graffiti artiest Tilt heeft een interieur design gemaakt voor het Au Vieux Panier hotel in Marseille, Frankrijk. De kamer, ook wel Panic Room genoemd, is precies voor de helft bedekt met kleurrijke graffiti en de andere helft strak wit. Hierbij spreken we niet alleen over de muur, maar ook elk ander voorwerp en zelfs het bed!

 

De Panic Room is niet de enige bijzondere kamer in het hotel. Verschillende designers hebben tot nu toe 5 kamers nieuw leven ingeblazen door middel van innovatieve concepten. Elk jaar worden de kamers weer veranderd en deze Panic Room is de derde editie. Dit unieke hotel nodigt designers en ontwerpers uit om een speciale ervaring te creëren in verschillende kamers. Er wordt geen thema gegeven, de kunstenaars mogen hun creativiteit de vrij lopen laten gaan.

 

Ook voor Wood&Apples is concept ontwikkeling erg belangrijk voor een unieke beleving en wij halen hier dan ook inspiratie uit.

 

————————————————————————————————

Wood&Apples vindt dat een gebouw draait om een goed concept; first concept, then design. Daarom willen we met First concept Friday de meest rockend-gave concepten uit allerlei branches uitlichten. In al deze concepten zitten trends en ontwikkelingen verstopt. Deze vissen wij er uit en laten we aan je zien, omdat trends en ontwikkelingen in elk gaaf concept terug te vinden zijn. Ter inspiratie voor jou!

 

#First concept, then design