Rockend rooftop terras op Oude Kerk in Amsterdam

Als je de afgelopen tijd in Amsterdam hebt rond gelopen is het je misschien wel opgevallen, de Oude Kerk stond in de steigers, nee niet voor een renovatie maar voor een rockend rooftop terras! Over de lange trap kunnen bezoekers het dak bereiken om daar te genieten van het bijzondere tijdelijke uitzicht over Amsterdam.Dit werk komt van Tatzu Atzu, een artiest uit Japan en heeft de naam The Garden Which is Nearest to God.

 

Vroeger werd de Oude Kerk beschouwd als Amsterdams woonkamer, waarin verschillende mensen samen konden komen. Dit thema heeft Tatzu weer tot leven gebracht door te spelen met de publieke en private ruimten. Het dakterras heeft een complete afgesloten woonkamer en een loungehoek waardoor een bezoek aan het terras een intieme ervaring wordt.

 

Bij dit project staat de trend beleving centraal. Het draait allemaal om Amsterdam ervaren vanuit een ander perspectief. Even Amsterdam bekijken met de grote kerkklok naast je. De sfeer is erg bijzonder, je bevindt je in een oase van rust vergeleken met de altijd drukke straten in het centrum van Amsterdam.

————————————————————————————————

Bij Rock&Roll Thursday laten we je de meest rockend-gave panden en ideeën zien. Dit om allerlei creatieve (herbestemde) ideeën met je te delen.

 

#Resets and rocks your realestate