Spelend overnachten

Je verbeelding tot leven laten komen
Heb je als kind ooit al eens in een prachtig lego bouwwerk willen slapen? Het allemaal mogelijk in het Legoland Hotel in Florida. Het Legoland Hotel is speciaal ontworpen voor 2-tot-12-jarigen. Elke kamer is voorzien van een van de thema’s: Pirates, Kingdom, Adventure en Lego Friends. Daarnaast zijn de kamers uitgerust met Lego Playsets om je eigen bouwwerk te creëren: kind of volwassene, het is leuk voor iedereen. Het gebouw is zo gemaakt dat het lijkt alsof het gebouwd is met enorme lego stenen.

 

 

Legoland Florida is niet het eerste Lego pretpark dat slaapplaatsen in thema aanbiedt. Wel zijn zij de enige waar een lego model shop zit. In de lego model shop worden enorme modellen, figuren en poppen van lego gebouwd: erg gaaf om te zien.

 


Gamification

Gamification is de trend waar dit rockend-speelse pand op inspeelt. Bij gamification worden gametechnieken in een niet-game omgeving toegepast. Spelelementen werken namelijk motiverend en verrijken de gehele ervaring.

 
Een hotel is in de basis een pand waar je kan overnachten. Legoland koppelt een groot spelelement aan deze basis waarbij je ook nog eens de keuze hebt of je in een stoere piraten kamer of in een roze Lego Friends kamer wilt slapen. Het is een unieke ervaring om in dit hotel te overnachten én je kan kiezen in welk kamer-thema je wilt slapen: een unieke ervaring dat persoonlijk op jou afgestemd is.

 
Het Legoland Hotel in Florida is op 15 mei 2015 op een spectaculaire manier geopend.

 

 

————————————————————————————————

Bij Rock&Roll Thursday laten we je de meest rockend-gave panden en ideeën zien.
Dit om allerlei creatieve (herbestemde) ideeën met je te delen.

 

 

#Resets and rocks your realestate