Steampunk Café

In Roemenië is het eerste kinetische steampunk cafe geopend: Enigma Café. Steampunk valt onder een fictie die zich richt op de 19e eeuw, waarin stoomkracht nog de primaire krachtbron was. Ook draait deze fictie juist om toekomstige uitvindingen en machines. Een café gebaseerd op deze stijl is uniek om te zien!

 
Alexandru Tohotan en Zoltan Zelenyak zijn de designers van dit cafe, al bekend van de eerdere werken Submarine en Joben Bistro. Het duurde bijna 2 jaar voor hen om dit design te realiseren, maar het was het zeker waard.

 

Van binnen staat het vol met kinetische sculpturen en er hangt een grote bewegende klok, waardoor het lijkt dat je er zelf in zit. Overal zijn kleine details verborgen, zoals draaiende wielen, metalen bloemen, robotten en bewegende vogels. Wereldwijd is dit soort interieur nog niet veel te zien, een hele nieuwe ervaring voor je normale kopje koffie dus!

 

————————————————————————————————

Bij Rock&Roll Thursday laten we je de meest rockend-gave panden en ideeën zien. Dit om allerlei creatieve (herbestemde) ideeën met je te delen.

 

#Resets and rocks your realestate