Thuis voelen over de hele wereld

Op zoek naar een goedkoop verblijf tijdens een weekendje weg of een vakantie? Dan ben je bij Airbnb aan het juiste adres. Via de online website van Airbnb kun je op zoek naar verhuurders met een extra kamer of woning die je kunt huren voor een bepaalde periode. Airbnb is aan het groeien in populariteit. Voor veel reizigers is dit natuurlijk een erg voordelige manier van overnachten, zonder dat je naar een hostel hoeft. Ook zijn er verder vaak voldoende faciliteiten aanwezig.

 

Ook komt Airbnb nu met innovatieve concepten die zij verhuren. Nu ook het Airbnb Woonboot Huis, gelegen aan de Putney Pier aan de Theems in Londen. 2 Slaapkamers, 1 badkamer en zelfs een tuin met appelboom en hondenhok. Dit huis is geïnspireerd op het huis in de Pixar film ‘Up’. Ook is er in januari een ander nieuw concept door Airbnb geïntroduceerd: een appartement in een kabelbaan in het Franse skigebied Courchevel.

 

Beide concepten namen deel uit van Airbnb stunts die dienen als promotiemiddel, bestaande uit een prijsvraag waarmee verblijf op unieke locaties gewonnen kan worden. Het leuke aan Airbnb is dat de persoon die te gast is, de plek kan ervaren alsof dat hij of zij er zelf woont. Je voelt je thuis, ook op andere plekken in de wereld.

 

————————————————————————————————
Wood&Apples vindt dat een gebouw draait om een goed concept; first concept, then design. Daarom willen we met First concept Friday de meest rockend-gave concepten uit allerlei branches uitlichten. In al deze concepten zitten trends en ontwikkelingen verstopt. Deze vissen wij er uit en laten we aan je zien, omdat trends en ontwikkelingen in elk gaaf concept terug te vinden zijn. Ter inspiratie voor jou!

#First concept, then design