Uniek met muziek

Piano House

 
Het rockend-gave pand van vandaag is The Piano House in Huainan City, China!
Dit prachtige gebouw is in 2007 ontworpen door de Hefei University of Technology om bezoekers naar de stad aan te trekken.

 
In de zomermaanden zijn veel toeristen en lokale bezoekers te vinden in de schaduw onder de reusachtige piano om wat af te koelen. s’ Nachts wordt het gebouw verlicht door fluisterende kleuren, een spektakel om te zien.

 
In het gebouw bevinden zich speciale ontmoetingsruimtes waar men kan vergaderen. Er is ruimte om evenementen te organiseren en je kan zelfs in dit bijzondere gebouw trouwen!

 
Vanwege de unieke vorm van dit gebouw is het een populaire plek voor toeristen geworden. Veel pasgetrouwde stelletjes laten hier dan ook hun trouwfoto’s schieten.

 
Het wordt niet voor niets door lokale bevolking ‘het meest romantische gebouw in China’ genoemd!

 
Als consument willen we steeds unieker zijn en unieke ervaringen met elkaar delen. De tijd van opgaan in de massa is voorbij. The Piano House is een goed voorbeeld van zo’n unieke plek waar je jou speciale dag, bijvoorbeeld je trouwdag, extra betekenis kan geven.

 

————————————————————————————————

Bij Rock&Roll Thursday laten we je de meest rockend-gave panden en ideeën zien. Dit om allerlei creatieve (herbestemde) ideeën met je te delen.

 

#Resets and rocks your realestate