Van huis thuis voelen

Derriere Restaurant
Derriere Restaurant in Parijs is dé plek waar je aan tafel kan gaan zitten en direct op je gemak voelt.

 
‘Voel je thuis!’ hoeft de bediening in dit restaurant niet te zeggen. Wanneer je het gebouw binnen loopt word je namelijk al overstroomd door de huiselijke sfeer. Boekenkasten, scheve fotolijstjes, CD rekken en stoelen die vol gestapeld zijn met magazines zorgen onder andere voor dit thuis-gevoel.

 

Je kan dineren in de lounge, woonkamer, eetkamer en zelfs in de slaapkamer! Je kan zelf kiezen in welke ruimte je je het meest op je gemak voelt en daar lekker plaats nemen.

 

Waarom Derriere?
Derriere is niet de meest smakelijke naam voor een Frans restaurant, maar het roept zeker vragen op.
De aparte naam heeft het restaurant te danken aan de locatie; precies achter 404 en Andy Wahloo, twee andere restaurants.
Daarnaast geeft de naam je het gevoel dat je even ergens achteraf, lekker de tijd voor je vrienden en familie kan nemen.

 

Je kan er uitsluitend genieten van maaltijden uit de Franse keuken, wat ook weer een stukje “thuis-gevoel” met zich mee brengt.

 

Dit rockende concept speelt in op de engagement trend; mensen betrokken laten voelen bij het product. Het thuis-gevoel past heel goed bij deze trend.
Men wil zich verbonden voelen met het merk; ze willen meerwaarde. Dat is exact wat Derriere Restaurant in dit concept doet door je zo thuis te laten voelen.

 

————————————————————————————————
Wood&Apples vindt dat een gebouw draait om een goed concept; first concept, then design. Daarom willen we met First concept Friday de meest rockend-gave concepten uit allerlei branches uitlichten. In al deze concepten zitten trends en ontwikkelingen verstopt. Deze vissen wij er uit en laten we aan je zien, omdat trends en ontwikkelingen in elk gaaf concept terug te vinden zijn.
Ter inspiratie voor jou!

 

#First concept, then design