Verscheidenheid

Darling Harbour
Darling Harbour, een rockend-gave uitgaanswijk in de haven van Sydney, Australië.
Er zijn allerlei activiteiten te doen: restaurantjes waar je heerlijk kan lunchen en dineren, bars en clubs, dierentuinen, bijzondere winkeltjes, musea, terrasjes en zelfs een speelpark voor kinderen. Alles kan hier aan het water in de oudste stad van Australië.

 
Midden tussen al het feestgebruis staat een prachtige tuin, de Chinese Garden of Friendship. Een rustplaats tussen de drukte. Hier kan je Chinese kledij aan trekken om je foto’s nog onvergetelijker te maken.
Ook bevindt zich in Darling Harbour een acht verdiepingen hoge IMAX filmdoek waar vele gezellige filmavonden worden beleefd. Dieren kan je bewonderen in het Sydney Aquarium en in Wildlife Sydney Zoo.

 

Het succes
De verscheidenheid van activiteiten is wat Darling Harbour onder andere zo’n succes maakt. Een plek waar mensen samen komen; toeristen en locals van alle leeftijden. Je kan heerlijk uitgaan, shoppen, spelen en los gaan in de mensenmassa. Wordt dit je teveel? Dan kan je lekker uitrusten in de Chinese tuin, de dierentuinen of in verschillende musea.

 

Er is dus voor veel specifieke doelgroepen wat te doen; kinderen, jongeren, ouders en ouderen. Dit zie je overal ter wereld terug komen. Steeds vaker worden er locaties voor specifieke doelgroepen aangeboden zoals Love2stay en Newborn bungalow, speciaal voor huwelijksnachten. Dit is dan ook precies de trend waar Darling Harbour op aansluit.

 

Darling Harbour is een toeristische trekpleister en telt zo’n 25 miljoen bezoekers per jaar.

 

————————————————————————————————

Bij Rock&Roll Thursday laten we je de meest rockend-gave panden en ideeën zien. Dit om allerlei creatieve (herbestemde) ideeën met je te delen.

 

#Resets and rocks your realestate