Village Underground

Een plek waar werk en cultuur samenkomen, dat is waar Village Underground, een non-profit organisatie, voor ontstaan is. Na de eerste vestiging in Londen te hebben gebouwd, kwam ook Lissabon aan de beurt. Beide steden hebben een prachtige, mini community gecreëerd op een ecologische manier. Oude materialen, denk aan lege containers of een oude schoolbus, zijn omgebouwd tot werk- en creatieplek. Het doel is om creativiteit samen te brengen en te creeëren. Je mag er dan ook alleen maar huren als je openminded bent en open staat voor samenwerkingen binnen de community.

 

De nieuwe denkers, de vernieuwers, de generatie Y die ondernemend, omgevingsbewust en besluitvaardig is ontwikkelt zich snel. Tijd voor verandering. Deze jonge creatieve zijn vaak starters, en opzoek naar een plek waar ze én goedkoop (rond de 150 euro per maand, Lissabon) een bureau kunnen huren én hun bedrijf kunnen laten groeien. Vooral voor mensen met een klein startkapitaal kan dit handig zijn omdat er veel ruilhandel plaats vindt.

 

————————————————————————————————

Bij Rock&Roll Thursday laten we je de meest rockend-gave panden en ideeën zien. Dit om allerlei creatieve (herbestemde) ideeën met je te delen.

 

#Resets and rocks your realestate