Virtueel vasthouden

Met Skype, Facetime en Viber worden we al een tijdje in staat gesteld om onze geliefden te zien tijdens het bellen. We kunnen ze zien horen, maar we kunnen binnenkort ook hun hand vasthouden.

Men neemt beiden een Frebble apparaat in de hand en als een van de twee haar hand dichtknijpt voelt de ander dit. Het maakt niet vanaf welk plekje in de wereld er gebeld wordt. Als er in het apparaat geknepen wordt, voelt de ander druk op de achterkant van zijn of haar hand. Net als in real-life.

Het apparaat beschikt over een pressure-sensor, 2 viberatiemotortjes en 1 squeeze bar die de vorm van de hand tot in perfectie nabootst. Ook is Bluetooth ingebouwd en is de Frebble voorzien van een oplaadbare Lithium batterij.

Net zoals bij Wood & Apples, ontwikkelt Frebble voor het gevoel dat mensen krijgen van het door hen ontwikkelde concept of product!

 

————————————————————————————————

Wood&Apples vindt dat een gebouw draait om een goed concept; first concept, then design. Daarom willen we met First concept Friday de meest rockend-gave concepten uit allerlei branches uitlichten. In al deze concepten zitten trends en ontwikkelingen verstopt. Deze vissen wij er uit en laten we aan je zien, omdat trends en ontwikkelingen in elk gaaf concept terug te vinden zijn.  Ter inspiratie voor jou!