Nieuwsbrief Q2-1

RESET YOUR REAL ESTATE

De postcrisis vastgoedaanpak
Er is veel over geschreven en gesproken: leegstand, het bekende gevolg van de toename van mobiliteit door internet en moderne technische toepassingen. De vastgoedwereld daarentegen is weinig mobiel en beweegt niet of nauwelijks. Zo worden nieuwe problemen aangepakt met oude oplossingen. Dit werkt niet!
De markt zit op slot en de enige manier om hier beweging in te krijgen, is door oude denkwijzen om te zetten naar De nieuw situatie. Een feit is dat veranderingen kansen met zich meebrengen. Kansen die gepakt moeten worden door partijen die anders en verder durven denken, maar ook van aanpakken weten. Deze denkwijze creëert een beweging die zichtbaar is in de markt.
WOOD&APPLES werkt samen met Its a virus pro-actief aan de bestrijding van leegstaand, en succesvol! Reset Your Real Estate werkt op een aanstekelijke manier. Zo worden met behulp van creatieve concepten (vastgoed & marketing) & up-to-date businessmodellen de eerste kansen gegrepen die de huidige tijd ons biedt. Wij komen met onze groep experts tot nieuwe oplossingen middels onze aanjagende aanpak!

KANSEN IN KERKELIJK VASTGOED

Het is een feit dat tijden veranderen en kerken hun functie verliezen. Slopen is geen optie, maar het onderhouden of herbestemmen van een kerk is een kostbare klus. Gelukkig is er een subsidieregeling in het leven geroepen.
Het doel van deze subsidie is het behoud van kerken in Noord-Brabant en kan voor twee verschillende doeleinden verstrekt worden:
– restauratie van het casco van her te bestemmen kerken tot maximaal €1.000.000,- subsidie
– tijdelijke instandhouding van kerken tot maximaal €10.000,- subsidie.
WOOD&APPLES heeft ervaring op het gebied van historisch vastgoed (zie vorige nieuwsbrief Q1) en weet dat het erg kostbaar is dit weer functioneel te maken. Het in bezit zijn van creativiteit en gedegen vakkennis zijn hierbij geen overbodige luxe. Ook het nauw samenwerken met specialisten is noodzakelijk op onder andere het gebied van erfgoed-installaties.
Indien u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek, kunt u contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.