Close
Back to top

Practice what you preach

Het komt vastgoed, op de Costa Del Silo

De onzekere markt drijft ons binnen de huidige regelgeving om kansen te blijven creëren, klanten van dienst te kunnen zijn en ons als team “Barbapapa” te vormen tot anderhalve meter makers. De lockdown binnen de Innovationhub op de Tramkade liet ons denken in mogelijkheden. Nieuwe energie zorgde voor een frisse wind en voor dat we het wisten zaten we met onze blote voeten in het zand. 

Wood&Apples heeft zijn krachten gebundeld met andere lokale ondernemers van Barkade, Koningkrijk van Muziek en Veldsvorm. Samen hebben we de parkeerplaats van de Tramkade – daar bij de iconische silo’s – getransformeerd tot Costa del Silo. Een ontmoetingsplek waarbij je het gevoel krijgt dichtbij huis op vakantie te zijn. 

Deze vorm van placemaking legt verbinding tussen de openbare ruimte en haar gebruikers. Het is fascinerend hoeveel aantrekkingskracht een plek kan hebben op ons als stadsbewoners. W&A geeft met concepting, placemaking en branding identiteit aan een gebied. Hoe een kille parkeerplaats een fantastische plek kan worden en perfect past bij de specifieke behoefte van dit moment.

Kom langs, aan de Costa del Silo : )